Vloerverwarming

Bij het aanleggen van vloerverwarming zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Allereerst is er de warmtebron die bepaalt wat voor verdeler er moet worden gebruikt om de vloerverwarming aan te sturen. Daarnaast is het type dekvloer erg belangrijk omdat deze bepaald welke toepassingen van vloerverwarming mogelijk zijn.

Klanten over Klusbedrijf Van Zijl

Thomas van Hulst
Thomas van Hulst
14/10/2023
Uitstekende service, aardige Personen, kwaliteit is uitstekend, Vakmensen.
Myrthe Nijland-van Wijchen
Myrthe Nijland-van Wijchen
28/01/2023
Erg goede ervarig met klusbedrijf van Zijl. Ze komen hun afspraken na, en komen goed op tijd. We zaten met wat tijdsdruk, maar ze konden snel een afspraak in plannen, hebben goed advies gegeven, en dezelfde week de vloerverwarming ingefreesd. Ze stonden lekker vroeg voor de deur en weten zeker van doorpakken, begin van de middag waren ze al klaar en alles netjes schoongemaakt. Zeker een aanrader!
Carine Schots
Carine Schots
23/10/2022
Vloerverwarming aangelegd. Zeer tevreden over het geleverde werk. Ondanks onvoorziene conditie van de vloer is er een goede oplossing aangedragen en netjes uitgevoerd.
Rowanpeek Peek
Rowanpeek Peek
22/10/2022
Stefan en Sanne hebben ons enorm uit de brand geholpen! De opdracht hadden we eerst laten uitvoeren door een ander vloerverwarming bedrijf! Bij hun ging alles mis! Via via het telefoonnummer van Stefan gekregen! Stefan was gelijk meedenkend en kwam samen met Sanne dezelfde avond nog langs om de situatie te bekijken. Stefan stelde voor om een stukje proef te frezen! De volgende dag stonden ze in hun vrije weekend te frezen. Ze hadden pas over een maand een plekje in de agenda. De volgende de dag belde ze en stelde voor om de vloer in de avond uren en twee pinksterdag erin te frezen. Wij waren hierdoor enorm geholpen en door hun inzet is onze verbouwing niet in de soep gelopen. Een tijdje geleden heeft een klant van mij een hele vervelende ervaring gehad met een ander vloerverwarming bedrijf! Ik stelde voor om Stefan te bellen. Hij heeft uiteindelijk de puinhoop van een ander recht getrokken . Begin er maar aan! Stefan zoals altijd positief en heeft alles werkend gemaakt. Ik heb alleen maar lof voor dit bedrijf! Ga zo door en ik raadt jullie aan bij iedereen die graag vloerverwarming wilt hebben!
David Witte
David Witte
21/10/2022
Stefan heeft ons goed geadviseerd en kwam met goede tips voor onze vloerverwarming. We zitten er warm bij ;-)
Jotte Brand
Jotte Brand
20/10/2022
Klusbedrijf Van Zijl heeft bij ons een nette fermacelvloer met hierin vloerverwarming gelegd. De klus verliep soepel en snel met een mooi resultaat. De communicatie is erg laagdrempelig wat heel prettig is. Ze staan altijd voor je klaar!
Ruud Haring
Ruud Haring
20/10/2022
Vriendelijke vakbekwame mensen. Service gericht. Goede communicatie. Gewoon top.
Ter Hul Interieur
Ter Hul Interieur
20/10/2022
Harde werkers die zich houden aan de afspraken en met de klant meedenken. Ze leveren goed werk! Klusbedrijf van Zijl en Ter Hul Interieur werken nauw samen. Planning en uitvoering sluiten naadloos op elkaar aan. Hartstikke fijn om samen te werken.

Vloerverwarming frezen

In de meeste gevallen zullen wij de vloerverwarming in de zandcement dekvloer frezen. Soms kunnen we ook door tegels frezen maar dat hangt af van het type tegel en hoe vast de tegels liggen.

Vloerverwarming knopen 

Vloerverwarming knopen doen we wanneer er nog geen dekvloer aanwezig is of wanneer de dekvloer zo slecht of dun is, dat besloten wordt deze te slopen. In dit geval knopen we dan de vloerverwarmingsbuis aan draadstalen netten die wij op de ondervloer leggen. Daarna wordt het geheel afgedekt met minimaal 5 cm zandcement.

Innovatief · Verwarmend · Verkoelend

Vloer-
verwarming

Contact

Persoonlijk contact en advies op maat.

Plan

Duidelijke afspraken en heldere planning

Aan de slag

Meestal gerealiseerd binnen een dag

Oplevering

Een draaiend systeem en warme voeten

Elektrische vloerverwarming

Het toepassen van elektrische vloerverwarming is in de meeste gevallen kostentechnisch minder aantrekkelijk. Desondanks zijn er zeker situaties waarin wij elektrische vloerverwarming aan zullen raden. Bijvoorbeeld bij het renoveren van een badkamer of keuken zonder dat de rest van de woning wordt aangepast.

Vloerwarming op een houten vloer

Ook voor houten vloeren zijn er verschillende mogelijkheden om vloerverwarming toe te passen. Deze mogelijkheden zijn wel afhankelijk van de maximaal mogelijke opbouwhoogte. Omdat verschillende systemen verschillende opbouwhoogtes hebben, is er bijna altijd een passende oplossing te bedenken.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Contact informatie
Informatie over de ruime
Voorkeur datum en tijd