Over ons

Wij zijn Stefan en Sanne en samen met onze dochters wonen we met veel plezier in de wijk Doorslag in Nieuwegein. Samen runnen we ook ons klusbedrijf. Stefan is de man van de techniek en Sanne regelt alles eromheen. Toch staan we ook regelmatig samen op de werkvloer.

sanne en stefan van zijl aan het werk

Sanne

“Met zijn tweeën op pad is toch gezelliger dan alleen. En soms heb je ook gewoon een extra paar handen nodig. Zo ontstond het eigenlijk een beetje bij toeval. Stefan zou namelijk het klussen doen en ik de administratie en inkoop. Maar na een paar keer mee op klus te zijn geweest beviel dat zo goed, dat we nu gewoon de vloerverwarming samen aanleggen. Ik sta nu zo’n 3 dagen per week op de werkvloer en daarnaast doe ik dan dingen als planning en inkoop.”

Stefan

“Mensen vragen wel eens of wij geen ruzie maken als we aan het werk zijn. “Nee alleen thuis!” zeg ik dan altijd met een gekke bek. Maar eigenlijk is dat ook gewoon wel zo. We zijn goed op elkaar ingespeeld en weten wat we aan elkaar hebben. Niet dat we thuis vaak bonje hebben hoor!”

Onze diensten

Het liefst leggen wij vloerverwarming aan, maar wij zijn van veel meer markten thuis! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Onze visie

Kennis + Passie = Kwaliteit! Als je met plezier doet waar je goed in bent kun mensen het beste helpen.

Onze partners

Wij zijn trots op onze vaste partners Ter Hul Interieur, Loodgietersbedrijf Jose Biever en Kimo Elektro. Samen staan we sterk!

Specialisten in vloerverwarming

Stefan was na 15 jaar als lasser in de staalconstructie en kleinmetaal toe aan een nieuwe uitdaging en begon een klusbedrijf naast zijn baan. Bij toeval kwam hij in de vloerverwarming terecht en dat vond hij zo leuk dat hij besloot daar zijn full-time werk van te maken.

Na eerst flinke tijd bij diverse opdrachtgevers ervaring op te hebben gedaan besloten we de sprong in het diepe te wagen. 

sanne van zijl frezen
stefan van zijl met krachtstroom machine
stefan van zijl knauf brio frezen
Sanne van Zijl voorstrijk aanbrengen

Stefan

“Het aanleggen van vloerverwarming is veelzijdig en uitdagend. Elke klus is weer anders en elke klant ook. Ik hou ervan met mensen mee te denken en vervolgens een mooi resultaat neer te zetten. Zonder Sanne zou ik dat niet kunnen. Zij regelt alles zodat ik me kan focussen op het werk zelf.

Sanne

“Als je allebei je vaste baan opzegt om samen een klusbedrijf te gaan runnen is dat wel even spannend. Toch heb ik geen moment getwijfeld toen Stefan opperde om fulltime voor zichzelf te beginnen. Dit is echt iets wat goed bij hem past en waar hij zijn creativiteit en affiniteit met techniek goed in kwijt kan.”

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Contact informatie
Informatie over de ruime
Voorkeur datum en tijd