Innovatief · Verwarmend · Verkoelend

onze werkwijze

Contact

Persoonlijk contact en advies op maat

Persoonlijk contact en advies op maat vinden wij een belangrijk aspect van onze werkwijze.  Jouw project begint daarom voor ons altijd met een huisbezoek. Om te beginnen lopen we samen met jou de woning en de wensen door. Vervolgens kijken we ter plekke naar de mogelijkheden om die wensen te realiseren. In het geval dat de mogelijkheden afwijken van jouw wensen, dan nemen we ook eventuele alternatieven met je door.

Plan

Duidelijke afspraken en heldere planning

Een samenvatting van ons huisbezoek krijg je op papier in de vorm van een offerte.  Daarin voorzien wij ons advies van een kostenplaatje, leggen verschillende mogelijkheden voor en wegen voors en tegens van elke optie tegen elkaar af. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken.

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend, net als ons advies. Bevalt onze werkwijze en de inhoud van de offerte je, dan kun je ons dat via mail of whatsapp laten weten. Vervolgens plannen we samen met jou een uitvoerdatum in.

Aan de slag

Meestal gerealiseerd binnen een dag

Een paar dagen voor de uitvoerdatum nemen wij contact met je op. Dan spreken met je af hoe laat wij er op de afgesproken datum zullen zijn. In het geval dat je zelf niet aanwezig kunt zijn, maken we afspraken over toegankelijkheid van de woning. Daarnaast nemen we ook nog een keer de onze werkwijze met je door zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Tenslotte gaan wij op de uitvoerdatum voor je aan de slag en houden je op de hoogte van de vorderingen.

Oplevering

Een draaiend systeem en warme voeten!

Tijdens en na afronding van de werkzaamheden maken we foto’s van het geleverde werk en als we klaar zijn lopen we samen met jou de werkzaamheden na. Dan leggen we ook uit hoe de geïnstalleerde apparatuur werkt. In sommige gevallen komen we daar op een andere dag nog voor terug. Bijvoorbeeld als we ook de sleuven van de vloerverwarming dichtsmeren en de vloer niet beloopbaar is.

Goed om te weten:

Prijsindicatie of offerte

Wij maken pas een definitieve offerte nadat wij op locatie zijn gaan kijken. Deze werkwijze zorgt ervoor dat jij niet voor (dure) verassingen komt te staan. Ontvang je van ons een offerte dan is dat de vaste prijs. Je krijgt dus van ons geen onverwachte rekeningen achteraf.

Wil je vast weten wat vloerverwarming kost maar is je woning nog niet opgeleverd, dan kunnen wij op basis van een tekening met meetgegevens een prijsindicatie voor je maken. 

Kwaliteit van de dekvloer 

Niet alle vloeren kunnen wij frezen. Een tegelvloer die niet goed vast ligt of die heel glad is zorgt voor problemen. Het zelfde geldt voor een te zachte of te dunne cementdekvloer. Sommige vloeren zijn ook te hard om te frezen. Meestal kunnen wij bij een huisbezoek al wel zien wat de kwaliteit van de dekvloer is en raden op basis daarvan een bepaalde werkwijze aan. 

Proeffrezen

Wanneer wij twijfelen aan de kwaliteit van de dekvloer, stellen wij soms voor om te proeffrezen. Wij proberen dan op verschillende plekken een stukje te frezen om de kwaliteit van de vloer vast te stellen. Daarna bespreken wij met je wat wel en wat niet mogelijk is.

Aan proeffrezen zijn wel kosten verbonden. Maar wanneer je besluit om door ons de vloerverwarming aan te laten leggen dan worden die kosten op je eindfactuur in mindering gebracht.

Vloerrenovatie

Wanneer de dekvloer beschadigd is of ongeschikt om te frezen, zijn er verschillende oplossingen mogelijk:
– aanhelen met reparatiemortel of egaliseren 
– volledig vervangen van de cementdekvloer
– tegels verwijderen 
– leggen van een gipsvezelvloer

Welke optie het beste is hangt af van de situatie en jouw budget. Wij nemen graag alle mogelijkheden met je door. 

Meerwerk

Vaak moet er naast het aanleggen van de vloerverwarming nog wel meer gebeuren. Bijvoorbeeld het verwijderen van radiatoren, het maken van een aansluitpunt voor de vloerverwarming of het aanleggen van een stopcontact op de plek waar de verdeler komt. Deze werkzaamheden nemen wij graag voor je mee op de offerte. Zo hoef jij niet op zoek naar een loodgieter of elektricien! Deze werkzaamheden kunnen we meestal tegelijk uitvoeren met het aanleggen van de vloerverwarming. Waardoor het jou geen extra tijd kost. Wel zo makkelijk! 

Klanten over Klusbedrijf Van Zijl

Thomas van Hulst
Thomas van Hulst
14/10/2023
Uitstekende service, aardige Personen, kwaliteit is uitstekend, Vakmensen.
Myrthe Nijland-van Wijchen
Myrthe Nijland-van Wijchen
28/01/2023
Erg goede ervarig met klusbedrijf van Zijl. Ze komen hun afspraken na, en komen goed op tijd. We zaten met wat tijdsdruk, maar ze konden snel een afspraak in plannen, hebben goed advies gegeven, en dezelfde week de vloerverwarming ingefreesd. Ze stonden lekker vroeg voor de deur en weten zeker van doorpakken, begin van de middag waren ze al klaar en alles netjes schoongemaakt. Zeker een aanrader!
Carine Schots
Carine Schots
23/10/2022
Vloerverwarming aangelegd. Zeer tevreden over het geleverde werk. Ondanks onvoorziene conditie van de vloer is er een goede oplossing aangedragen en netjes uitgevoerd.
Rowanpeek Peek
Rowanpeek Peek
22/10/2022
Stefan en Sanne hebben ons enorm uit de brand geholpen! De opdracht hadden we eerst laten uitvoeren door een ander vloerverwarming bedrijf! Bij hun ging alles mis! Via via het telefoonnummer van Stefan gekregen! Stefan was gelijk meedenkend en kwam samen met Sanne dezelfde avond nog langs om de situatie te bekijken. Stefan stelde voor om een stukje proef te frezen! De volgende dag stonden ze in hun vrije weekend te frezen. Ze hadden pas over een maand een plekje in de agenda. De volgende de dag belde ze en stelde voor om de vloer in de avond uren en twee pinksterdag erin te frezen. Wij waren hierdoor enorm geholpen en door hun inzet is onze verbouwing niet in de soep gelopen. Een tijdje geleden heeft een klant van mij een hele vervelende ervaring gehad met een ander vloerverwarming bedrijf! Ik stelde voor om Stefan te bellen. Hij heeft uiteindelijk de puinhoop van een ander recht getrokken . Begin er maar aan! Stefan zoals altijd positief en heeft alles werkend gemaakt. Ik heb alleen maar lof voor dit bedrijf! Ga zo door en ik raadt jullie aan bij iedereen die graag vloerverwarming wilt hebben!
David Witte
David Witte
21/10/2022
Stefan heeft ons goed geadviseerd en kwam met goede tips voor onze vloerverwarming. We zitten er warm bij ;-)
Jotte Brand
Jotte Brand
20/10/2022
Klusbedrijf Van Zijl heeft bij ons een nette fermacelvloer met hierin vloerverwarming gelegd. De klus verliep soepel en snel met een mooi resultaat. De communicatie is erg laagdrempelig wat heel prettig is. Ze staan altijd voor je klaar!
Ruud Haring
Ruud Haring
20/10/2022
Vriendelijke vakbekwame mensen. Service gericht. Goede communicatie. Gewoon top.
Ter Hul Interieur
Ter Hul Interieur
20/10/2022
Harde werkers die zich houden aan de afspraken en met de klant meedenken. Ze leveren goed werk! Klusbedrijf van Zijl en Ter Hul Interieur werken nauw samen. Planning en uitvoering sluiten naadloos op elkaar aan. Hartstikke fijn om samen te werken.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Contact informatie
Informatie over de ruime
Voorkeur datum en tijd