Vloerverwarming Nieuwegein

Bij vloerverwarming aanleggen in Nieuwegein vragen we altijd als eerste naar de warmtebron in de woning. Vanwege het grote aantal woningen met stadsverwarming kunnen we niet zomaar uitgaan van een CV-installatie. Dit verschil is belangrijk omdat je met stadsverwarming de vloerverwarming op een andere manier aanlegt.

Vervolgens is de dekvloer een belangrijke factor om te bepalen wat de mogelijkheden zijn voor vloerverwarming Nieuwegein.

Vloerverwarming Nieuwegein met stadsverwarming

Met stadsverwarming komt heet water vanaf een centrale naar de woning toe. Wanneer het water van de stadsverwarming de vloerverwarming bereikt is de temperatuur van dat water tussen de 80 en 90 graden Celsius. Vergeleken met de temperatuur van het water dat dat vanaf een CV-installatie naar de vloerverwarming stroomt is dat veel warmer.

Vloerverwarming Nieuwegein frezen

Omdat de meeste woningen in Nieuwegein vrij nieuw zijn (1978 of jonger), zal in de meeste gevallen de dekvloer gewoon zandcement zijn. In dat geval is frezen van vloerverwarming vaak de simpelste en beste optie.

Vloerverwarming Nieuwegein houten vloer

De oudere woningen in Nieuwegein hebben vaak een houten dekvloervloer waardoor we daar niet in kunnen frezen. In dat geval adviseren wij dan vaak de aanleg van een gipsvezelvloer want die kunnen wij wel frezen. Bovendien heeft de gipsvezelvloer diverse andere uitstekende kwaliteiten zoals geluidsdemping, warmte-isolatie en brandvertragende eigenschappen.

Gipsvezelvloeren  die wij leggen zijn onder andere Knauf Brio of Fermacell.

Klanten over Klusbedrijf van Zijl

Thomas van Hulst
Thomas van Hulst
14/10/2023
Uitstekende service, aardige Personen, kwaliteit is uitstekend, Vakmensen.
Myrthe Nijland-van Wijchen
Myrthe Nijland-van Wijchen
28/01/2023
Erg goede ervarig met klusbedrijf van Zijl. Ze komen hun afspraken na, en komen goed op tijd. We zaten met wat tijdsdruk, maar ze konden snel een afspraak in plannen, hebben goed advies gegeven, en dezelfde week de vloerverwarming ingefreesd. Ze stonden lekker vroeg voor de deur en weten zeker van doorpakken, begin van de middag waren ze al klaar en alles netjes schoongemaakt. Zeker een aanrader!
Carine Schots
Carine Schots
23/10/2022
Vloerverwarming aangelegd. Zeer tevreden over het geleverde werk. Ondanks onvoorziene conditie van de vloer is er een goede oplossing aangedragen en netjes uitgevoerd.
Rowanpeek Peek
Rowanpeek Peek
22/10/2022
Stefan en Sanne hebben ons enorm uit de brand geholpen! De opdracht hadden we eerst laten uitvoeren door een ander vloerverwarming bedrijf! Bij hun ging alles mis! Via via het telefoonnummer van Stefan gekregen! Stefan was gelijk meedenkend en kwam samen met Sanne dezelfde avond nog langs om de situatie te bekijken. Stefan stelde voor om een stukje proef te frezen! De volgende dag stonden ze in hun vrije weekend te frezen. Ze hadden pas over een maand een plekje in de agenda. De volgende de dag belde ze en stelde voor om de vloer in de avond uren en twee pinksterdag erin te frezen. Wij waren hierdoor enorm geholpen en door hun inzet is onze verbouwing niet in de soep gelopen. Een tijdje geleden heeft een klant van mij een hele vervelende ervaring gehad met een ander vloerverwarming bedrijf! Ik stelde voor om Stefan te bellen. Hij heeft uiteindelijk de puinhoop van een ander recht getrokken . Begin er maar aan! Stefan zoals altijd positief en heeft alles werkend gemaakt. Ik heb alleen maar lof voor dit bedrijf! Ga zo door en ik raadt jullie aan bij iedereen die graag vloerverwarming wilt hebben!
David Witte
David Witte
21/10/2022
Stefan heeft ons goed geadviseerd en kwam met goede tips voor onze vloerverwarming. We zitten er warm bij ;-)
Jotte Brand
Jotte Brand
20/10/2022
Klusbedrijf Van Zijl heeft bij ons een nette fermacelvloer met hierin vloerverwarming gelegd. De klus verliep soepel en snel met een mooi resultaat. De communicatie is erg laagdrempelig wat heel prettig is. Ze staan altijd voor je klaar!
Ruud Haring
Ruud Haring
20/10/2022
Vriendelijke vakbekwame mensen. Service gericht. Goede communicatie. Gewoon top.
Ter Hul Interieur
Ter Hul Interieur
20/10/2022
Harde werkers die zich houden aan de afspraken en met de klant meedenken. Ze leveren goed werk! Klusbedrijf van Zijl en Ter Hul Interieur werken nauw samen. Planning en uitvoering sluiten naadloos op elkaar aan. Hartstikke fijn om samen te werken.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Contact informatie
Informatie over de ruime
Voorkeur datum en tijd