Laswerk op locatie voor Ter Hul Interieur

Intro

Ter Hul Interieur is in 2021 gestart te Bunnik. Eigenaresse Nicole van Zijl vroeg ons voor de nieuwe showroom op locatie diverse stalen frames te lassen. 

Stalen frames in gebruik in de showroom van Ter hul Interieur

Projectbeschrijving

Door onze partner Ter Hul Interieur werden wij gevraagd 2 L-vormige stalen frames te maken om gordijnen en gordijnstalen aan op te hangen. Ook stonden er een laag staand frame, een hoog staand frame nodig en een aan de wand hangend frame op het verlanglijstje. Verder moest er een stalen bok gemaakt worden voor de hangers met tapijtstalen met daarop een werkblad voor het uitstallen van diverse promotiematerialen en er moest een hangende boekenkast komen om stalenboeken met behangpapier in te plaatsen.

Belangrijk voor deze klant was een robuuste maar toch elegante uitstraling. Ook voldoende ruimte voor de producten was belangrijk maar dat mocht niet ten koste gaan van het overzicht op de gehele winkelruimte.

Resultaat

Het hangende frame voor gordijnstalen is aan de wand bevestigd en om de sierbekisting van de radiatoren heen gemaakt. Twee stalen L-vormige frames bieden ruimte aan hangende gordijnen en hangers met gordijnstalen. Het lage staande frame voor gordijnstalen borgt doorkijk door de winkel en het hoge frame met hangende gordijnen bied ruimte voor de promotiematerialen. Deze creëert ook een aparte knusse ruimte voor de behangboekenhoek.

In die behangboekenhoek is een hangende stalen kast gemaakt met daarin blank gelakte houten liggers. Deze kast heeft hoge vakken zodat de boeken met behangstalen er goed in passen.  

De stalen frames vormen samen een strak geheel dat uitstekend bij de verdere inrichting aansluit. Het staal geeft een stoer uiterlijk en de smalle kokers maken de frames weer elegant. In combinatie met de hangende gordijnstoffen heeft het geheel een fijne warme sfeer.

 
hangende kast op locatie gelast en op maat gemaakt

`Stefan dacht goed met ons mee en kwam met creatieve oplossingen. Alles is ter plekke en op maat voor ons gemaakt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat!

Bekijk de foto’s

Enthousiast?

Leuk! Wij staan voor je klaar.

Of vul onderstaand formulier in. Velden met een * zijn verplicht.

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Contact informatie
Informatie over de ruime
Voorkeur datum en tijd